BEZGLUTEN K374 UNIMIX KENYÉR ÉS PIZZA LISZT

bezgluten_k374_unimix_kenyer_es_pizza_liszt_glutenmentes_tejmentes_laktozmentes_tojasmentes_szojamentes
gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes, szójamentes, tejmentes

Összetevők: rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, dextróz, étkezési rost, sűrítőanyag: guargumi, xantángumi, hidroxipropil-metil-cellulóz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: borkősav.

Gluténmentes étrend esetén alkalmazható.

Tápérték 100g termékben:

Energia: 1490kJ/357kcal

Zsír: 0,4g

Ebből telített zsírsav: 0g

Szénhidrát: 83g

Ebből cukor: 5,1g

Rost: 2,9g

Fehérje: 2,4g

Só: 0,02g

Hozzávalók a kenyérhez:

A kész lisztkeverékhez adjunk hozzá: 1 teáskanál sót(10g), 15g élesztő, 400ml meleg vizet, 3 evőkanál olajat.

Elkészítés: Keverje össze a lisztet, sót és az élesztőt. Fokozatosan adjunk hozzá vizet, végül az olajat és keverjük csomómentesre. Bevizezett kanállal tegyük a tésztát sütőfromába és szúrjunk bele egy fogpiszkálót. Fedjük le egy nedves konyharuhával és szombahőmérsékleten hagyjuk pihenni 30 percig.

Süssük 200 C fokon 45 percig légkeverékes sütőben vagy 200 C-on 60 percig . Javasolt tepsi mérete: 27cm*12cm.

Hozzávalók pizzához:

A kész lisztkeverékhez adjunk hozzá: 1 teáskanál sót(10g), 10g élesztőt, 350 ml meleg vizet, 5 evőkanál olajat.

Elkészítés: keverjük össze a lisztet, sót és az élesztőt. Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, végül az olajat és keverjük csomómentesre. Nyújtsuk ki a tésztát, és hagyjuk pihenni szobahőmérsékleten 30 percig. Tetszés szerint tegyünk rá feltétet és süssük készre 200 C fokon 25 percig.

Gyárja: “BEZGLUTEN” s.c.

www.bezgluten.pl

Nettó tömeg : 1000g

Tags: , , , ,

Bezgluten gluténmentes liszt, gluténmentes kenyér, gluténmentes termékek listája