BEZGLUTEN K374 UNIMIX KENYÉR ÉS PIZZA LISZT
Összetevők: rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, dextróz, étkezési rost, sűrítőanyag: guargumi, xantángumi, hidroxipropil-metil-cellulóz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: borkősav.
Gluténmentes étrend esetén alkalmazható.
Tápérték 100g termékben:
Energia: 1490kJ/357kcal
Zsír: 0,4g
Ebből telített zsírsav: 0g
Szénhidrát: 83g
Ebből cukor: 5,1g
Rost: 2,9g
Fehérje: 2,4g
Só: 0,02g
Hozzávalók a kenyérhez:
A kész lisztkeverékhez adjunk hozzá: 1 teáskanál sót(10g), 15g élesztő, 400ml meleg vizet, 3 evőkanál olajat.
Elkészítés: Keverje össze a lisztet, sót és az élesztőt. Fokozatosan adjunk hozzá vizet, végül az olajat és keverjük csomómentesre. Bevizezett kanállal tegyük a tésztát sütőfromába és szúrjunk bele egy fogpiszkálót. Fedjük le egy nedves konyharuhával és szombahőmérsékleten hagyjuk pihenni 30 percig.
Süssük 200 C fokon 45 percig légkeverékes sütőben vagy 200 C-on 60 percig . Javasolt tepsi mérete: 27cm*12cm.
Hozzávalók pizzához:
A kész lisztkeverékhez adjunk hozzá: 1 teáskanál sót(10g), 10g élesztőt, 350 ml meleg vizet, 5 evőkanál olajat.
Elkészítés: keverjük össze a lisztet, sót és az élesztőt. Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, végül az olajat és keverjük csomómentesre. Nyújtsuk ki a tésztát, és hagyjuk pihenni szobahőmérsékleten 30 percig. Tetszés szerint tegyünk rá feltétet és süssük készre 200 C fokon 25 percig.
Gyárja: “BEZGLUTEN” s.c.
www.bezgluten.pl
Nettó tömeg : 1000g