BEZGLUTEN K20 GLUTÉNMENTES TÖBBMAGVAS KENYÉRTÉSZTA
Összetevők: gluténmentes búzakeményítő, kukoricakeményítő, len, glükóz, hajdinapehely, kukoricacsíra, sűrítőanyag (guar gumi, E464), étkezési rost, savanyúságot szabályzó anyag (E575), térfogatnövelőszer (nátrium-bikarbionát).
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1482 kJ/ 354,2 kcal
Fehérje: 3,98g
Szénhidrát: 80,41 g
Zsír: 1,85 g
Otthoni kenyérkészítéshez:
Elkészítés:
500g Többmagvas gluténmentes kenyértészta koncentrátum
0,5 kávéskanál só (5g), 0,5 kávéskanál cukor (8g), 7g élesztőpor
450ml meleg víz, 3 evőkanál olaj
A csomag tartalmát egy edénybe szórjuk, és belekeverjük a sót. Hozzáadjuk a cukrot, az élesztőt, a kb. 26C fokos vízet és olajat. Simára keverjük. Kenyérformába tesszük, konyharuhával letakarjuk és kb. 30 percig szobahőmérsékleten (kb. 20C fokon), kétszeresére kelesztjük. A kenyér tetejét megkenjük olajjal, és 180C fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Sütés közben, ne nyitogassuk a sütő ajtaját! A kész kenyeret vegyük ki a formából és hagyjuk kihülni. Nem légkeveréses sütő használata ajánlott.
A termék nem tartalmaz glutént
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Készült az Európai Unióban
Minőségét megőrzi a címkén látható időpontig.
Nettó tömeg: 1000g
Forgalmazza: P.Geri KFT. DiétABC
1091 Bp. Üllői út 149.
Tel,Fax: 06 1 281 1834
www.dietabc.hu